Етап Кубка України зі стронгмену

Етап Кубка України зі стронгмену

Вже цієї суботи, 29 липня 2017 року на головній площі міста Трускавець відбудеться «Етап кубка України зі стронгмену». Початок, о 15:00

Безкоштовна Wi-Fi зона в номерах

Безкоштовна Wi-Fi зона в номерах

Відтепер, ще одним приємним бонусом для наших гостей стала безкоштовна Wi-Fi зона у всіх номерах санаторію «Кристал». Підключитися до мережі Wi-Fi можна за допомогою ноутбуків, кишенькових комп’ютерів, телефонів, які оснащені спеціальним устаткуванням.

Пакет послуг «Екскурсійний»

Пакет послуг «Екскурсійний»

Час довести усім, що відпочинок у Трускавці може бути не тільки цілющим, а ще й цікавим він може принести вам несподівано багато приємних вражень та стати корисною пізнавальною мандрівкою тільки треба знати як і де його проводити.

Авторалі в Трускавці

Авторалі в Трускавці

Ще минулого року представники Галицького автомобільного клубу та Міжнародної асоціації автомобілістів Прикарпаття подали ідею керівництву міста щодо проведення у Трускавці автомобільних перегонів. Автоперегони це завжди видовище, окрім цього для міста-курорту цей ще й гарна промоція.

Бювет - окраса санаторію

Бювет - окраса санаторію

У нашій оздоровниці відкрито бювет мінеральних вод. Від тепер всі відвідувачі санаторіїв «Алмаз» та «Кристал» мають змогу приймати лікувальні мінеральні води безпосередньо на території закладу.

Туристична виставка

Туристична виставка

UITM – наймасштабніша в Україні щорічна подія у сфері туризму сезону «осінь-зима», яка відіграє важливу роль у справі популярізацїї України в цілому та зокрема курорту Трускавець, як місця безпечного та максимально комфортного для відпочинку.

Дитячий майданчик

Дитячий майданчик

Санаторії «Алмаз» та «Кристал» це місце для відпочинку та оздоровлення всієї родини, на території оздоровниці знаходиться дитячий спортивний майданчик. Працють ігрові кімнати з досвідченими вихователями, організовується дитяча анімація, проводяться дискотеки, різноманітні конкурси та майстер класи, у їдальні санаторію існує спеціальне меню для найменших гостей.